Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2020 22:38 - Jumping

Bart Clayrs blijft goede vorm behouden!

Bart Clarys was afgelopen week zowat elke dag bovenaan het klassement terug te vinden tijdens de internationale jumping van het Azelhof in Lier. Ook deze week wordt er bij de familie Hazebroek opnieuw internationaal gesprongen en ook deze week is Bart Clarys opnieuw op de afspraak. In de 1.45m hoge hoofdrubriek wist Clarys zich vanmiddag meteen naar een podiumplaats te rijden met de 9-jarige merrie Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL). Clarys slaagde erin om in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 60.52 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

Winst was er voor de Duitser Richard Vogel, die eerder deze maand in zowel Aken als in Kronenberg al rubrieken wist te winnen. Vandaag was hij vergezeld van de 10-jarige Floyo VDL (Baltic VDL) en wist hij de meet te kruisen in 59.46 seconden. De 2de plaats was voor de nieuwe Italiaanse Kampioen Piergiorgio Bucci, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Bucci klokte af in 60.17 seconden en deed dat met zijn 11-jarige schimmelruin Cochello (Casall).

 

Verder werd Jeroen Appelen nog 6de met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino), Frédéric Vernaet 7de met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), Charlotte Philippe 11de met Cacharel De Amoranda Z (Corlensky G), Christophe Vanderhasselt 12de met Euptric Van Beek (Clintord), Annelies Vorsselmans 20ste met Wilandro 3 (Unistar), Christophe Vanderhasselt 23ste met Happydam (Quidam de Rêvel) en Mathias Hazebroek 24ste met Gran Mamut (Toulon).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions