Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2020 18:19 - Jumping

Thibeau Spits springt op het podium!

Terwijl op de Ashford Arena van het Sentower Park in Opglabbeek de Grote Prijs van het Juniors werd afgewerkt stond op de Stephex Arena een 1.35m rubriek voor de Young Riders op de planning. Daarin wist Thibeau Spits zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Spits zadelde de 8-jarige Cristalina de Ravel (Corofino) en wist de 3de plaats  voor zijn rekening te nemen nadat hij de klok wist te stoppen op 67.63 seconden.

 

De overwinning was voor de Oekraïense amazone Anastasiya Bondarieva. Die stuurde de 13-jarige Tigrano (Gio Granno) naar de meet in 62.05 seconden en had zo dus ruim anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie. Ook de Duitse Pheline Ahlmann wist de prestatie van de Spits nog te overtreffen. Zij zette met de 8-jarige Ekatharina (Casall ASK) de klok stil op 63.76 seconden wat haar dus een 2de plaats opleverde.

 

Camille Demolie werd nog 8ste met Kalinka Van ’T Heike (Gold Fever Van ‘t Heike) en Belgisch Kampioen Simon Morssinkhof 9de met Perigrosso (Perigueux).

 

TAGS   |   ANASTASIYA BONDARIEVA   |   PHELINE AHLMANN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions