Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 18:35 - Jumping

Ook de Young Riders halen goud in finale!

Na de Juniors eerder op de middag hebben ook de Belgische Young Riders vanmiddag de gouden medaille weten te behalen tijdens de finale van de Nations Cup in het Limburgse Sentower Park! Het team van chef chef d’Equipe Rik Deraedt stond na de eerste ronde van donderdag reeds aan de leiding met 0 strafpunten en gaf die leiderspositie niet meer uit handen.

 

Zowel Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall) als Belgisch Kampioen Simon Morssinkhof met Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) wisten het na hun foutloze ronde van donderdag ook vandaag zonder strafpunten te doen. Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly) en Thibault Philippaerts met Laurier (VDL Zirocco Blue) sprongen vandaag beiden 1 balk uit de lepels waardoor ons land eindigde met een totaal van 4 strafpunten.

 

Zowel Zweden als Duitsland verzamelden een totaal van 8 strafpunten, maar doordat Zweden het in het totaal iets sneller wist te doen behaalden zij de zilveren medaille. Duitsland moest zo vrede nemen met brons.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions