Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 12:20 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt De Kraal

Immofluisteraar verkoopt het Hippisch centrum "De Kraal" met aanpalende luxe villa op ca. 8,7 ha te Zandhoven

Op een prachtige en uiterst rustige locatie, te midden van het groen bevindt zich dit luxueuze paardencomplex met aanpalende villa. De eigendom is makkelijk bereikbaar en ligt vlakbij de E34 (Antwerpen – Eindhoven) en de E313 (Antwerpen – Hasselt). 

Deze zeer verzorgde paardenaccommodatie op ca. 7,1 ha beschikt over 2 overdekte rijhallen (20m x 60m en 25m x 45m) en 2 buitenpistes (55m x 105m en 35m x 65m) met geopad bodem, 73 ruime stallen, 4 zadelkamers, 4 luxueuze wasplaatsen en solarium. Verder is er een overdekte longeerpiste (diameter ca. 17m), een overdekte stapmolen voor 6 paarden, een zandpaddock, een galoppiste eveneens voorzien van een geopad bodem en verschillende met hout omheinde weides. 
 

De prachtige cafetaria, met uitstekend zicht op de grote binnenpiste, is professioneel ingericht (eiken parket, sfeerverlichting, etc.) met bar en de nodige keukenapparatuur. Het terras biedt een mooi overzicht over de grote buitenpiste. 
 

Vooraan bevindt zich een tweede cafetaria, tevens voorzien van een bar en de nodige toestellen. Aansluitend is een conciërge-woning aanwezig met o.a. 5 slaapkamers en 2 badkamer. 
 

De aanpalende luxueuze villa met achterliggend bos ligt op een perceel van ca. 1,6 ha en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal met toilet en ingemaakte vestiaire, een keuken voorzien van alle nodige toestellen en daarop aansluitende eetkamer, een ruime living met openhaard, een aparte tv kamer, een leeshoek met bibliotheekkast en een bureau met afzonderlijke inkomdeur. Verder zijn er nog een dubbele garage, een speelkamer, een bijkeuken/wasplaats en wijnkelder. 
 

De 1ste verdieping biedt plaats aan de masterbedroom met aanpalende dressing, voorzien van ingebouwde kasten, en een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo. 
Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een aparte badkamer, eveneens met douche, bad en dubbele lavabo aanwezig. 
Eén van de slaapkamers heeft een aparte bovenverdieping die ingericht is als bureau/speelruimte. Op de zolder is een extra living met bar voorzien. 
 

Vanuit de eetkamer en living heeft men prachtig zicht op de mooi aangelegde tuin die voorzien is van een ingerichte boomhut en een verwarmd zwembad met poolhouse, bestaande uit een bar/keuken, een living en een sauna. Op de eerste verdieping is nog een gastenkamer en een fitness ruimte. Het poolhouse heeft een aparte oprit met automatische poort. 
 

Een luxe complex met alle voorzieningen voor professionele doeleinden!

 

meer info: klik hier

 

video De Kraal: klik hier

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions