Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2020 21:14 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Alexander Housen!

Limburger Alexander Housen heeft vanmiddag nog maar eens zijn goede vorm van de afgelopen weken bevestigd! Nadat hij enkele weken geleden al een 1.50m rubriek wist te winnen op de Tops International Arena in Valkenswaard en vorige week vrijdag in Opglabbeek nog de Grote Prijs voor de Juniors op zijn naam wist te schrijven heeft hij in Opglabbeek nu ook de 1.45m hoge Longines Rankingproef weten te winnen. Housen verscheen aan de start met zijn 10-jarige schimmelmerrie Cassandra Hsp (Sandro Boy) en wist zich samen met nog 11 anderen te plaatsen voor de barrage. Housen hield daarin het hoofd koel en wist de concurrentie op afstand te houden door een tijd van 35.67 seconden op het scorebord te brengen.

 

De 2de plaats was voor de Brit Harry Charles, die de 11-jarige Valkiry de Zance (Diamant de Semilly) gezadeld had. Charles kruiste de meet in 36.55 seconden en kwam zo het dichtst in de buurt van de tijd van Housen. De Nederlander Vincent Voorn vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij wist met de eveneens 11-jarige Explosion (Applaus) de meet te bereiken in 37.89 seconden.

 

Yves Vanderhasselt haalde het podium dan weer net niet… Hij werd na ook een foutloze barrage 4de met Kigali van het Lambroeck (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions