Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2020 17:41 - Jumping

Yves Vanderhasselt overtuigend naar winst!

In het Sentower Park in Opglabbeek werd het programma van het internationale concours begin deze week nog veranderd waardoor we vandaag reeds aan de slotdag toe waren. Naast de CSI2* GP die vanmiddag plaatsvond stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie vanmorgen nog een tweede 1.45m rubriek op het programma. Daarin was het onze landgenoot Yves Vanderhasselt die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. Vanderhasselt zadelde de 8-jarige merrie Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve), met wie hij gisteren ook al 3de was, en wist de concurrentie gemakkelijk achter zich te laten met zijn finishtijd van 68.87 seconden.

 

Wilm Vermeir was degene die het dichts in de buurt wist te komen van Vanderhasselt. Vermeir, die de afgelopen weken al tal van klasseringen wist te behalen, finishte met zijn eveneens 8-jarige merrie Hotshot (London) echter in 71.09 seconden en zag zo een nieuwe overwinning aan zijn neus voorbijgaan. De Ierse amazone Jenny Rankin wist hier de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij stuurde de 9-jarige merrie Tara M (Luidam) naar de eindmeet in 72.31 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

Emilia Housen kreeg met Noukie Z (Nabab de Rêve) een springfout in de basisronde en werd nog 12de.

 

TAGS   |   JENNY RANKIN   |   WILM VERMEIR   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions