Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2020 20:22 - Jumping

Top 10-plaats voor Olivier Philippaerts!

Met drie overwinningen in twee dagen tijd ging de meeste aandacht de voorbije dagen natuurlijk naar Jérôme Guery, maar hij is niet de enige landgenoot die van zich laat horen op de Hubside Jumping van St. Tropez. Zo sprong Olivier Philippaerts vanmiddag naar een top 10-klassering in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Philippaerts verscheen in de ring met de 9-jarige hengst Le Blue Diamond V’t Ruytershof, een zoon van Plot Blue uit Diamanthina v/h Ruytershof, en behoorde tot het groepje van 14 dat zich wist te plaatsen voor de barrage. Daarin hield het duo opnieuw alle balken in de lepels en legde het beslag op de 8ste plaats nadat ze de chrono wisten te stoppen op 41.22 seconden.

 

Winst was er voor de Egyptenaar Abdel Saïd, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij rekende op de 10-jarige Arpege du RU (Apache d’Adriers) en was de concurrentie te snel af met zijn finishtijd van 37.74 seconden. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Nicolas Delmotte met de 12-jarige Urvoso du Roch (Nervoso). Zij stopten de klok op 38.19 seconden en hadden zo 5 honderdsten van een seconde voorsprong op de Nederlander Jur Vrieling. Die vervolledigde het podium op de 3de plaats en deed dat met de 9-jarige Fiumicino van de Kalevallei (Plot Blue).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   JUR VRIELING   |   NICOLAS DELMOTTE   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions