Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2020 21:51 - Jumping

Celine Schoonbroodt 7de in GP van Vilamoura!

Ook in het Vilamoura Equestrian Centre in Portugal was het vanmiddag GP-time. Onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo was daar een van de 12 combinaties die basisomloop foutloos wist af te leggen en zich zo plaatste voor de barrage van de CSI3* GP. Daarin stuurde ze haar 9-jarige ruin Clinto T Z (Clintissimo Z) opnieuw foutloos naar de meet en haar chronotijd van 39.64 seconden leverde haar uiteindelijk een 7de plaats op.

 

De winst was voor de Brit Guy Williams, die ook donderdag al de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen. Hij spurtte met de 15-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) naar een finishtijd van 36.24 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Brits podium.

 

De 2de plaats was net als gisteren tijdens de hoofdrubriek voor amazone Laura Renwick. Die zadelde vandaag haar 12-jarige Dublin V (Vigaro) en samen kruisten ze de meet in 36.56 seconden. De 3de Brit die het podium wist te halen was Jack Whitaker, die vergezeld was van de 11-jarige Valmy de La Lande (Mylord Carthago). Zij kwamen binnen in 37.01 seconden en vervolledigden zo dus het podium.

 

Verder was ook Gregory Wathelet een van de barragisten met zijn 12-jarige Indago (Concorde). Zij kregen daarin 2 springfouten en werden daarmee 11de. François Bossu tenslotte werd met Fabio Van’T Hagenhof Z (Figo de Muze) nog 13de nadat hij in de basisomloop tegen 1 strafpuntje voor tijd aanliep.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions