Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/10/2020 21:07 - Jumping

Constant van Paesschen blijft scoren!

Onze landgenoot Constant van Paesschen blijft ook deze week het mooie weer op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova! Nadat hij eerder op de dag al 5de en 9de werd in de Silver 1.40m rubriek wist hij in de late namiddag ook tweemaal het klassement te halen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Het beste resultaat haalde hij met de 12-jarie Isidoor van de Helle, de zoon van Canturo. Na een finishtijd van 30.35 seconden in de 2de fase strandden ze net buiten een plaats in de top 5. Maar ook met de eveneens 12-jarige Lester IX (Lord Pezi) wist hij het in de 2de fase foutloos te houden. Ditmaal stopte de klok op 31.51 seconden wat hen een 12de plaats opleverde.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Richard Howley met de 10-jarige ruin Arlo de Blondel (Tlaloc M). Zij toverden in de 2de fase een tijd van 28.30 seconden op het scorebord en hadden zo net geen anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Fransman Harold Boisset was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Howley. Hij zat in het zadel van de 13-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof), maar moest met zijn tijd van 29.79 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in de Ier. De 3de plaats tenslotte was voor de Nederlander Kevin Jochems met de 14-jarige BO (Labor’s VDL Indorado). Zij kwamen over de eindmeet in 29.96 seconden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   HAROLD BOISSET   |   KEVIN JOCHEMS   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions