Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2020 08:05 - Jumping

Andres Vereecke wint hoofdrubriek in Lier!

Met een 3de en een 4de plaats was hij er de voorbije dagen al een paar keer kort bij, maar gisterenavond had Andres Vereecke dan toch zijn overwinning te pakken op de internationale jumping van het Azelhof in Lier! In de 1.40m hoofdrubriek was hij namelijk de beste met de 11-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z, de zoon van Diamant de Semilly die al tal van overwinning wist te behalen met zowel Andres als met zijn vader Koen. In een 25-koppige barrage snelde het duo naar de meet in 38.75 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De 2de plaats was voor de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa en de 10-jarige merrie Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike), waarmee hij afgelopen zomer op de internationale concoursen van de Peelbergen in Kronenberg maar liefst 8 overwinningen wist te behalen. Gisteren kwamen ze echter binnen in 41.00 seconden en daarmee moesten ze duidelijk hun meerdere erkennen in Vereecke. De 3de plaats kleurde dubbel Belgisch dankzij Yves Vanderhasselt met zijn 8-jarige Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve) en Jeroen Appelen met zijn merrie Sina. Zij wisten beiden de klok te stoppen op 41.25 seconden en werden zo dus 3de ex aequo.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia De Ravel (Corofino), een 10de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Highlife 25 (VDL Harley), een 12de plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111), een 14de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Mira F (I M Special de Muze) en een 15de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions