Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2020 16:13 - Jumping

Caro-Belle De Hornois wint in het Azelhof!

De slotdag van het internationale concours in Lier staat natuurlijk in het teken van de CSI2* GP die op dit moment afgewerkt wordt. Voor aanvang van deze Grote Prijs stond echter nog de 1.30m hoge Grote Prijs van de CSI1* competitie op het programma en daarin kregen we alvast een Belgische overwinning. Het was namelijk de jonge amazone Caro-Belle De Hornois die de concurrentie achter zich wist te laten. De Hornois, die donderdagavond ook al 3de werd, rekende opnieuw op haar 12-jarige merrie Idyllis L (Andiamo) en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen nadat ze de klok had weten te stoppen op 29.48 seconden.

 

Daarmee verdrong ze de Nederlander Piete Raijmakers Jr. naar de 2de plaats. Raijmakerers, die de voorbije dagen al meerdere malen de top van het klassement wist te halen, leek met de 9-jarige Gomez Imprezz (Nabab de Rêve) op weg naar de overwinning na een tijd van 29.75 seconden maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats was voor de Française Apolline Delrue. Zij kwam over de meet in 30.55 seconden en dit met de 10-jarige Azur De Lannay (Diamant de Semilly).

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Chloé Ockerman met Fatricia Van Beek (Clintord), een 6de plaats voor Jordy Van Massenhove met Nasty Girl de Muze (Darco), een 7de plaats voor Coline Brants met Diamantina Z (Deauville Van T&L), een 11de plaats voor Evelyne Leemans met Lelielounka Stw (Emerald Van ’t Ruytershof) en een 12de plaats voor Frederic Mariën met Egerie de Hus (HH Conrad de Hus).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions