Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2020 09:28 - Jumping

Attoucha Hero Z is verkocht!

Nadat ze de laatste 2.5 jaar samen maar liefst 18 internationale overwinningen bij mekaar wisten te springen heeft Melanie Gelin nu definitief afscheid moeten nemen van haar 8-jarige topmerrie Attoucha Hero Z. Gelin kondigde via haar facebookpagina aan dat de merrie verkocht werd. Het is de Amerikaanse amazone Paris Sellon die in de toekomst plaats zal nemen in het zadel.

 

Attoucha Hero Z is een dochter van Aganix du Seigneur Z uit de merrie Gatoucha Van ’t Roosakker (Diamant de Semilly) en werd gefokt door Gerry Marron en Luc Henry. Als 5-jarige nam Melanie Gelin plaats in het zadel van de bruine merrie en dit met de nodige successen! Zo wonnen ze onder andere rubrieken in Opglabbeek, Knokke, Lier en Valkenswaard.

 

Een jaar geleden verhuisde Attoucha Hero Z een poosje naar de stallen van Piergiorgio Bucci. Zij wonnen begin dit jaar nog een 1.40m rubriek in het Portugese Vilamoura. Sinds vorige maand was ze echter opnieuw te zien onder het zadel van Melanie Gelin en sprongen ze in de CSI2* competitie van Lier direct naar een 2de en een 5de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions