Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2020 17:27 - Jumping

Karel Cox wordt nu ook 2de in de CSI2* GP!

Nadat hij gisteren op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva al 2de werd in de 1.45m hoge Longines Rankingproef heeft Karel Cox zonet ook een 2de plaats weten te behalen in de CSI2* GP! Cox rekende opnieuw op de 9-jarige ruin Curiano Van Maarle Z (Canabis Z) en samen waren ze een van de 12 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Cox en Curiano bleven ook in de barrage foutloos, maar hun tijd van 38.16 seconden was dus opnieuw net niet voldoende voor een overwinning.

 

Het was de Fransman Harold Boisset die Cox ditmaal van de overwinning wist te houden. Hij zadelde de 10-jarige Katinka vh Valenberghof (Corland) en wist de klok te stoppen op 37.68 seconden. De 3de plaats was voor de Duitse amazone Janne Friederike Meyer-Zimmerman. Vergezeld van de 9-jarige Chesmu KJ (Cornet Obolensky) kwam zij over de meet in 39.16 seconden en zo was ze exact een volle seconde trager dan onze gewezen Belgische Kampioen.

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   JANNE FRIEDERIKE MEYER   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions