Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/10/2020 14:54 - Jumping

Gregory Wathelet wint in Vilamoura!

De slotdag van het viersterrenconcours in het Portugese Vilamoura startte vanmorgen met een pittige 1.45m hoge Longines Rankingproef. Daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij Gregory Wathelet en zijn 9-jarige Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut 5). In een barrage waarvoor zich 15 van de 107 combinaties wisten te plaatsen snelde Wathelet naar een finishtijd van 37.45 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij rekende op de 11-jarige schimmelruin Cochello (Casall), die hij naar de meet wist te rijden in 37.87 seconden. De Fransman Michel Hecart vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de 14-jarige Solero MS (Silvio I) en wist de klok te stoppen op 38.10 seconden.

 

Naar Wathelet wist voor ons land ook Celine Schoonbroodt-De Azevedo zich te plaatsen voor de barrage. Zij werd na 2 springfouten in de barrage 13de met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   MICHEL HECART   |   PIERGIORGIO BUCCI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions