Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 19:37 - Jumping

Ook voor Yves Vanderhasselt is het net niet…

Het wil voorlopig nog net niet lukken voor onze landgenoten tijdens de CSI3* competitie van het Sentower Park in Opglabbeek… Nadat Ines van den Bosch eerder op de dag al 2de werd tijdens de openingsrubriek was het in de 1.40m rubriek Yves Vanderhasselt die de duimen moest leggen. Hij stuurde de 10-jarige ruin Kigali van het Lambroeck (Diamant de Semilly) naar de meet in 60.05 seconden, maar het was dus ook net niet voldoende om voor een eerste Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Duitser Michael Jung die er een stokje voor wist te steken. Jung zat in het zadel van de 12-jarige Fischerdaily Impressed (Cartani 4) en mocht bovenaan het podium plaatsnemen met een finishtijd van 58.59 seconden. De 3de plaats was voor de Zweedse amazone Erica Swartz, die in het verleden nog reed voor de stallen van Paul Maïs. Swartz was vergezeld van de 8-jarige Madonna (Flamenco de Semilly) en haalde de meet in 61.11 seconden.

 

Ook verderop in het klassement wisten zich er nog verschillende landgenoten te klasseren. Zo was er een 5de plaats voor Annelies Vorsselmans met Madison (Indoctro), een 6de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Janice (Udarco van Overis) en een 14de plaats voor Niels Bruynseels met Diornella-D (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ANNELIES VORSSELMANS   |   ERICA SWARTZ   |   MICHAEL JUNG   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions