Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 20:58 - Jumping

Jérôme Guery opnieuw in bloedvorm!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva heeft onze landgenoot Jérôme Guery vanmiddag opnieuw zijn kunnen getoond! In de Gold 1.40m rubriek wist hij zich namelijk met 2 paarden naar een plaatsje in de top 5 van het klassement te rijden.

 

De beste prestaties wist hij te behalen met de 8-jarige Eldorado Wp Z, een zoon van Eldorado van de Zeshoek. Guery finishte in de 2de fase in 31.99 seconden wat hem een mooie 2de plaats opleverde. Verder wist hij ook de 5de plaats voor zijn rekening te nemen en dit met de 12-jarige Diego (Verdi TN). Ditmaal had hij 32.76 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken.

 

De winst moest hij laten aan de Spanjaard Mariano Martinez Bastida met de 10-jargie Cleartoon (Carthago). Hij snelde in die 2de fase naar de meet in 31.64 seconden en hield daarmee de overwinning in eigen land. Bastida wist na Guery ook nog de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Vergezeld van de 8-jarie Hellas kruiste hij de meet dan weer in 32.05 seconden.

 

Verder werd Constant van Paesschen nog 8ste met Veronese Teamjoy (Toulon), Vincent Lambrecht 9de met Aiace l’Eroe (Toulon), Karel Cox 10de met Lancetti V Zorgvliet (For Joy Van ’t Zorgvliet) en Camille Demolie 12de met Chica Fino (Calido I).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MARIANO MARTINEZ BASTIDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions