Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 21:17 - Jumping

Spits en Verlooy scoren in het Sentower Park

De openingsdag van het driesterrenconcours van het Sentower Park werd vanavond afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek, een proef die gold als kwalificatie voor de Longines Rankingproef van morgenavond en voor de Grote Prijs van zondag. In deze rubriek rechtstreeks tegen de klok was het Thibeau Spits die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Spits zadelde zijn zwarte ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) en wist de 4de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij de klok wist te stoppen op 67.06 seconden. Belgisch Kampioen Jos Verlooy, die zich eerder op de dag ook klasseerde in de 1.40m rubriek, volgde Spits op de 5de plaats. Hij rekende op de 10-jarige Fabregas (Zambesi TN), maar deed er in 68.11 seconden ruim een seconde langzamer over dan Spits.

 

De winst in deze hoofdrubriek was voor de Noorse amazone Victoria Gulliksen met haar 12-jarige David Guetta (Zento). De dochter van Geir Gulliksen snelde naar een finishtijd van 65.27 seconden en wist daarmee de overigde 106 combinaties voor te blijven. De 2de plaats was weggelegd voor de Fransman Simon Delestre, die vorige week nog aan het werk was in St. Lô. Delestre klokte met de 10-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot) af in 65.65 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op de Zweedse Evelina Tovek. Die vervolledigde met haar 11-jarige Cortina 212 (Contendro I) het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 66.71 seconden.

 

Verder werd Thibeau Spits nog 11de met Isolde Vd Heffinck (Contact Vd Heffinck), Annelies Vorsselmans 13de met Chichester 3 (Casall), Jeroen Appelen 22ste met Karaat van de Dopheide (Eldorado Van De Zeshoek), Arnaud Doem 25ste met Edgard de Prefontaine (Contact Vd Heffinck) en Gilles Thomas 26ste met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio Vd Heffinck).

 

TAGS   |   EVELINA TOVEK   |   JOS VERLOOY   |   SIMON DELESTRE   |   THIBEAU SPITS   |   VICTORIA GULLIKSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions