Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2020 17:24 - Jumping

Moeskops scoort rankingpunten in Valencia!

Onze landgenoot Bunoit Moeskops is aan goed concours bezig op de CES Valencia Tour in Spanje. Nadat hij gisteren al enkele malen de prijzen wist te halen, met onder andere winst in de rubriek voor de 6-jarige paarden, deed hij dat ook vandaag in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Moeskops rekende opnieuw op de 13-jarige schimmelruin Hilton de Mereyt, een zoon van Flamenco de Semilly uit de fokkerij van Rudi Van Looveren, en legde beslag op de 9de plaats nadat hij een tijd van 66.65 seconden op het scorebord had weten te brengen.

 

Het waren de Ierse ruiters die domineerden met op kop Richard Howley en de 13-jarige Chinook (Tygo). Howley kwam over de meet in 59.68 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven. De 2de plaats was voor Cian O’Connor met de 8-jarige ruin Australia, de zoon van Nabab de Rêve die hij vorige week overnam van Jérôme Guery en die voordien door het leven ging als Great Britain V. O’Connor kwam binnen in 60.58 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort op zijn landgenoot van de troon te storen. De Brit James Smith, gisteren winnaar van de hoofdrubriek, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde vandaag de 11-jarige Elmo Brown (Quality) naar de meet in 61.23 seconden.

 

Verder werd José Thiry ook nog 14de met Banja-Luka DV (Diamant de Semilly).  

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   CIAN O'CONNOR   |   JAMES SMITH   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions