Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2020 14:56 - Jumping

Top 5-klassering voor François Mathy Jr.!

In het Vilamoura Equestrian Centre in Portugal waren ze vandaag toe aan de slotdag van de 7 weken durende Champions Tour. Die slotdag startte vanmorgen met een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd en daarin wist onze landgenoot François Mathy Jr. andermaal naar een klassering te springen. Mathy, die vorige week vrijdag met zijn Uno de La Roque nog 3de was in de CSI4* GP, zadelde zijn 12-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) en wist beslag te leggen op de 5de plaats nadat hij de eindmeet wist te bereiken in 55.30 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Zwitserse amazone Aurelia Loser met de 10-jarige Anaba Haize (Ravage de Mars). Zij snelde naar de meet in 53.28 seconden en daarmee had ze bijna een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Nederlandse amazone Mel Thijssen volgde op de 2de plaats. Thijssen rekende op de eveneens 10-jarige Florida Balia NL (Bustique) en wist een tijd van 54.11 seconden op het scorebord te brengen. Het podium werd vervolledigd door de Pool Andrzej Oplatek met de 8-jarige Lo Cordial (Lyjanero). Oplatek klokte af in 54.17 seconden wat hem dus de 3de plaats opleverde.

 

TAGS   |   ANDRZEJ OPLATEK   |   AURELIA LOSER   |   FRANçOIS MATHY JR   |   MEL THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions