Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2020 19:40 - Jumping

Melanie Gelin direct op het podium in Lier!

Na een weekje onderbreking is het deze week opnieuw de familie Hazebroek dat het internationale gezelschap ontvangt in het Azelhof in Lier. Na de rubrieken voor de jonge paarden ging de CSI2* competitie op het middaguur van start met een 1.35m rubriek en daarin ging onze landgenote Melanie Gelin direct goed van start. Gelin, die rijdt voor de stal van Lieven van Decraen, zadelde de 10-jarige ruin Casall (Escudo I) en startte meteen met een podiumplaats nadat ze in deze speedclass de klok wist te stoppen op 55.14 seconden.

 

We kregen een Amerikaanse overwinning dankzij amazone Chloé Reid met de 13-jarige Sally 643 (Salito). Reid toverde een tijd van 53.67 seconden op het scorebord en daarmee mocht ze bovenaan het podium plaatsnemen. Verder wist ook de Mexicaan Ernesto Canseco de prestatie van Gelin nog te overtreffen. Hij stuurde de 13-jarige Pretty Little Liar (Indoctro) naar de meet in 54.12 seconden en daarmee nestelde hij zich op de 2de plaats.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Chloé Ockerman met Collezione Cesaro Delano (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor zowel Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali) als voor Philippe Vanderhasselt met Fenne (Namelus R), een 19de plaats voor Emilie Francois met Coconut On The Rocks Z (Cadence Van ’t Gelutt Z), een 20ste plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Koddac Van Het Indihof (Copperfield Von Der Held) en een 21ste plaats voor Gilles Thomas met Kontessa Ten Braem (Cornet Obolensky).

 

TAGS   |   CHLOE REID   |   ERNESTO CANSECO   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions