Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2020 20:00 - Jumping

Thibeau Spits strandt net naast het podium…

Thibeau Spits heeft vanmiddag in het Azelhof in Lier nog maar eens bewezen dat er met hem altijd rekening dient gehouden te worden wanneer hij ergens aan de start verschijnt. In de 1.40m rubriek verscheen hij aan de start met de 11-jarie merrie Javanna Van De Torredreef (Wandor Van De Mispelaere) en wist hij opnieuw een plaats in de top van het klassement te bemachtigen. Spits wist in deze speedclass de klok te stoppen op 56.09 seconden en daarmee strandde hij op de 4de plaats net naast een plaatsje op het podium.

 

Het was de Jordaniër Ibrahim Hani Bisharat die hier met de overwinning ging lopen. Bisharat zat in het zadel van de 12-jarige Caldero (Camaro M), die tot een jaar geleden te zien was onder het zadel van onze landgenoot Pieter Clemens, en wist de meet te bereiken in 53.63 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Tim Rieskamp – Goedeking, die vorige week ook al verschillende klasseringen wist te behalen in het Sentower Pak in Opglabbeek. Rieskamp – Goedeking rekende op de 9-jarige Chico Bonito (Chacco Blue) en kruiste de meet in 55.64 seconden. De Australiër Jake Hunter vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij finishte in 55.70 seconden en rekende daarvoor op de 10-jarige Cleopatra (Quick Star).

 

Verder werd Jeroen Appelen nog 10de met Sina (Spiderman), Sander Kenis 13de met Milana Van De Nianahoeve (Inshallah de Muze), Mathias Hazebroek 14de met Mystic C Van T Heyveld (Thunder van de Zuuthoeve) en Christophe Vanderhasselt 16de met Kadans Van De Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions