Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2020 21:21 - Jumping

Gregory Wathelet wint de GP van Vilamoura!

In het Portugese Vilamoura werd vanmiddag de 7 weken durende Champions Tour afgesloten met de CSIO3* GP! Daarin was het onze landgenoot Gregory Wathelet die aan het langste eind wist te trekken en de overwinning in de wacht wist te slepen. In een barrage waarvoor zich 20 van de 59 combinaties wisten te plaatsen snelde Wathelet met zijn 12-jarige schimmelhengst Nevados S (Calvados Z) naar de meet in 35.33 seconden waarmee de Brabançonne weerklonk tijdens de prijsuitreiking.

 

Hij kreeg op het podium het gezelschap van 2 snelle Duitse ruiters met op de 2de plaats Richard Vogel. Die zadelde de 10-jarige Floyo VDL (Baltic VDL), maar kwam met zijn tijd van 35.96 seconden ruim een halve seconde tekort om Wathelet van de troon te stoten. David Will wist dan weer de 3de plaats voor hun rekening te nemen. Hij rekende op de 12-jarige C Vier 2 (Cardento VDL) en stopte de klok op 36.82 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 14de plaats voor Nicola Philippaerts met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL). Hij kreeg in die druk bevolkte barrage een springfout.

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   GREGORY WATHELET   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions