Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2020 21:46 - Jumping

Podiumplaatsen voor Heudens en Wellens!

Na de 1.40m rubriek van vanmiddag was het vanavond in het Azelhof in Lier tijd voor de 1.45m hoofdrubriek. Daarin kwamen enkele landgenoten sterk voor de dag, maar een overwinning zat er helaas niet in… Het was namelijk de Jordaniër Ibrahim Hani Bisharat die zijn tweede overwinning van de dag wist te behalen. In het zadel van de 9-jarige Blushing (Epsom Gesmeray) kruiste hij de meet in 60.17 seconden en daarmee mocht hij opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Daardoor moest onze landgenote Marhe Heudens genoegen nemen met de 2de plaats. Vergezeld van de 9-jarige Linguini de la Pomme (Marius Claudius) had zij de klok weten te stoppen op 60.92 seconden en zorgde daarmee dus voor de beste Belgische prestatie. Maar ook de 3de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Anthony Wellens met de 9-jarige L’escada Cava (Vagabond de la Pomme). Zij finishten in 61.06 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Verder was er nog een 13de plaats voor Belgisch Kampioen Young Riders Simon Morssinkhof met Daloa (Lupicor), een 14de plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch Dh (Casall), een 16de plaats voor Niels Bruynseels met Nabeau Van Het Migroveld Z (Nabab de Rêve), een 19de plaats voor Anhony Wellens met Kapitano (Berlin), een 22ste plaats voor Pieter Devos met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) en een 23ste plaats voor Annelies Vorsselmans met Firkov du Rouet (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions