Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/11/2020 17:43 - Jumping

Thibeau Spits klopt Jeroen de Winter in Lier

De derde dag van het internationale concours in het Azelhof in Lier startte vanmorgen uitstekend voor onze landgenoot Thibeau Spits. In de 1.35m ochtendrubriek werd hij namelijk de eindlaureaat met de 11-jarige merrie Javanna Van De Torredreef (Wandor van de Mispelaere). De zoon van Patrik Spits en Kristel Ceulemans wist in de 2de fase de klok te stoppen op 25.82 seconden en liet daarmee opnieuw de Brabançonne door het Azelhof galmen.

 

Hij klopte daarmee onder andere ook zijn neef Jeroen De Winter, die zijn 14-jarige merrie Gretel S (Corland) gezadeld had. De Winter deed een aardige poging, maar kwam met zijn tijd van 25.92 seconden 10 honderdsten van een seconde tekort om Spits van de troon te stoten. De 3de plaats ging naar onder Noorderburen dankzij Pieter Raijmaker JR en de 8-jarige merrie Haya (Berlin). Raijmakers kruiste de meet in 26.12 seconden en vervolledigde dus zo het podium.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr Blue) en een 9de plaats voor Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali)

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions