Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/11/2020 20:22 - Jumping

Jeroen Appelen strandt net naast het podium…

Onze landgenoot Jeroen Appelen is er vanavond net niet in geslaagd om een podiumplaats te bemachtigen in de 1.40m hoofdrubriek van het Azelhof in Lier. Appelen en zijn 8-jarige merrie Sina (Spiderman) waren een van de 18 combinaties die de basisomloop foutloos wisten af te leggen en zich zo plaatsten voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw alle balken in de lepels, maar met zijn tijd van 30.10 seconden strandde hij net naast het podium op de 4de plaats.

 

Proefsponsor Axel Verlooy van Eurohorse moet een tevreden man geweest zijn want het was Harrie Smolders die hier met de overwinning ging lopen. De Nederlander zadelde de 8-jarige Emerald-zoon Escape Z en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 29.21 seconden. Op de 2de plaats kregen we met de Duitser Daniel Deusser nog een grote naam op het podium. De stalruiter van Stephan Conter rekende op de 10-jarige Kiana Van Het Herdershof (Toulon), maar kwam net een halve seconde tekort op de overwinning op eisen. De Noorse Victoria Gulliksen vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 12-jarige David Guetta (Zento) naar de meet in 30.03 seconden.

 

Verder werd Catherine Van Roosbroeck nog 6de met Mikes (Emerald Van ’t Ruytershof), Niels Bruynseels 7de met Nabeau Van Het Migroveld Z (Nabab de Rêve), Thibeau Spits 8ste met Isolde van de Heffinck (Contact van de Heffinck), Maurice Van Roosbroeck 10de met J’Adore Ter Putte (Berlin), Marthe Heudens 16de met Kiss – Kiss Van Het Endhouse (Ustinov), Leonie Peeters 17de met Quaresmas De Marchesana (Conte Della Caccia) en Johan Lenssens 20ste met Cataleya 3 (Cachas).

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   JEROEN APPELEN   |   VICTORIA GULLIKSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions