Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2020 15:26 - Jumping

Jeroen De Winter grijpt opnieuw naast zege…

De slotdag van het internationale concours in het Azelhof in Lier stond natuurlijk vooral in het teken van de afsluitende CSI2* GP, maar daarnaast stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een 1.35m rubriek op het programma. Daarin was er net als gisteren een 2de plaats voor Jeroen De Winter met zijn 14-jarige merrie Gretel S, de dochter van Corland met wie hij 7 jaar geleden in Lummen Belgisch Kampioen werd bij de 7-jarige paarden. De Winter finishte in de 2de fase in een tijd van 25.10 seconden en daarmee greep hij dus opnieuw net naast de overwinning.

 

Het was ditmaal de Nederlander Piet Raijmakers Jr. die hem van de overwinning wist te houden. In het zadel van de 8-jarige merrie Haya (Berlin) had hij de meet weten te bereiken in 25.07 seconden zo klonk het Wilhelmus door het Azelhof. De 3de plaats was voor de Chileen Agustin Covarrubias met de 13-jarige Larbraker (Larino). Hij klokte af in 25.12 seconden en mocht daarmee dus ook op het podium plaatsnemen.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gilles Thomas met Futricia Van Beek (Diarado), een 6de plaats voor Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali), een 9de plaats voor Frédéric Vernaet met Grumpie Van T&L (Houston), een 13de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V), een 14de plaats voor Anke De Breucker met Jargo Van De Dornehoeve (Lord Z) en een 16de plaats voor opnieuw Frédéric Vernaet, ditmaal met Beijing Z (Bamako de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions