Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2020 21:32 - Jumping

Jos Verlooy 3de in de CSI2* GP van Lier!

Ze waren met 12 die vanavond de basisomloop van de CSI2* GP van Lier foutloos wisten af te leggen en zich zo plaatsen voor de barrage. Een van hen was Belgisch Kampioen Jos Verlooy met zijn 9-jarige Luciano Van Het Geinsteinde (Quinn Van De Heffinck). Verlooy verscheen als een van de laatste starters opnieuw in de wedstrijdring en wist uiteindelijk beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 35.60 seconden.

 

De overwinning ging naar de Fransman Max Thirouin met de 12-jarige Utopie Villelongue (Mylord Carthago. Thirouin kwam als allerlaatste in de ring en wist de zege veilig te stellen met een finishtijd van 35.28 seconden. Daarmee verwees hij de Nederlander Jeroen Dubbeldam naar de 2de plaats. Dubbeldam leek met de 12-jarige Oak Grove’s Carlyle (Casall) op weg naar de overwinning nadat hij een tijd van 35.42 seconden op het scorebord, maar moest uiteindelijk dus vrede nemen met de 2de plaats.

 

Gilles Thomas werd nog 5de met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker), Frédéric Vernaet 8ste met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), Wilm Vermeir 10de met Joyride S (Toulon) en Anthony Wellens 11de met Domenco (Cornet’s Stern).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   JEROEN DUBBELDAM   |   JOS VERLOOY   |   MAX THIROUIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions