Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 11:16 - Jumping

Drie op een rij voor Dieter Vermeiren!

Dieter Vermeiren blijft de overwinningen binnen halen op het internationale concours van het Limburgse Sentower Park. Na zijn overwinningen van donderdag en vrijdag startte hij ook de slotdag vanmorgen opnieuw met een overwinning. In de 1.40m hoge ochtendrubriek was hij namelijk opnieuw de  beste met zijn 13-jarige merrie Vanilla (Valentino 240). Vermeiren finishte in de 2de fase in 28.29 seconden en zat zo al aan 3 overwinningen.

 

De 2de plaats ging naar de Zweedse amazone Stephanie Holmén met de 8-jarige Cash du Talus (Kannan). Zij wist de meet te bereiken in 29.38 seconden en kwam zo ruim een volle seconde tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Christophe Vanderhasselt met de eveneens 8-jarige Agelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z). Zij wisten de klok te stoppen op 30.17 seconden.

 

Wat verderop in het klassement werd Vanderhasselt ook nog 9de met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions