Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 11:47 - Jumping

Camille Demolie strandt net buiten de top 5

Door de slechte weersomstandigheden van de voorbije dagen werd op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva de 1.40m hoge Silver GP verplaatst van gisteren naar vanmorgen. Onze landgenote Camille Demolie verscheen daarin aan de start met haar 10-jarige merrie Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike) en was een van de 14 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield zij opnieuw alle balken in de lepels, maar met haar tijd van 40.91 seconden strandde ze helaas net naast een plaatsje in de top 5 van het klassement.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Ier Bertram Allen, die de 7-jarige ruin Voltanos (Voltaire) gezadeld had. Allen kruiste in de barrage de meet in 39.03 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Zijn broer Harry volgde Bertram op de 2de plaats. In het zadel van de eveneens 7-jarge Italy Hdh (Cream On Top) wist hij de klok te stoppen op 39.55 seconden. De Fransman Alix Ragot vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Ceylan de Blondel (Nonstop) naar de meet in 39.66 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte) en een 13de plaats voor Emilie Conter met Achtung Baby d’Ick (Rick d’Ick).

 

TAGS   |   ALIX RAGOT   |   ALLEN BERTRAM   |   CAMILLE DEMOLIE   |   HARRY ALLEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions