Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 13:17 - Jumping

Gudrun Patteet wint rankingproef in Vejer!

Met zowel de CSIO3* GP als twee Longines Rankingproeven op het programma was het vandaag een drukke dag op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera. In een van die 1.45m hoge Longines Rankingproeven was het vanmorgen onze landgenote Gudrun Patteet die de overwinning wist op te eisen. In een barrage waarvoor zich 25 combinaties wisten te plaatsen en waarin we 24 combinaties ook effectief opnieuw in de ring zagen verschijnen stuurde ze haar 10-jarige merrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) naar de meet in 35.22 seconden en daarmee mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Conor Swail met de 12-jarige ruin GK Coco Chanel (Clarimo ASK). Swailwist de meet te bereiken in 36.06 seconden en wist het zo net iets sneller te doen dan de Nederlander Leopold van Asten. Die vervolledigde met zijn 13-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) het podium na een finishtijd van 36.17 seconden.

 

TAGS   |   CONOR SWAIL   |   GUDRUN PATTEET   |   LEOPOLD VAN ASTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions