Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 15:08 - Jumping

Emilie Conter klopt van Paesschen in Oliva!

Voor de derde keer al deze maand heeft Stephex-amazone Emilie Conter op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva een rubriek weten te winnen met haar 12-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof). In de Gold 1.40m rubriek was de jongste dochter van Stephan Conter vanmiddag namelijk opnieuw de beste met het fokproduct van haar vader. Conter wist in de 2de fase de klok te stoppen op 29.54 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Constant van Paesschen zorgde ervoor dat ook de 2de plaats voor ons land was. Van Paesschen, een vaste klant in Oliva, rekende op de 12-jarige Lester IX (Lord Pezi) en wist de finish te kruisen in 30.86 seconden. De derde combinatie die het podium wist te halen was de Française Margaux Rocuet met de 8-jarige Chesca de Kergane (l’Arc de Triomphe Bois Margot). Zij klokte af in 31.10 seconden en legde zo dus beslag op de 3de plaats.

 

Verder werd ‘man in vorm’ Andres Vereecke nog 4de met In The Mood (Winningmood van de Arenberg), Koen Vereecke 18de met Massimo van d’Abdijhoeve (Bamako de Muze) en Bart Jay Junior Vandecasteele 19de met Enterprise JT Z (Eldorado van de Zeshoek).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions