Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2020 22:00 - Jumping

Andres Vereecke 4de in de CSI2* GP van Oliva

Andres Vereecke heeft een goede week op de Mediterranen Equestrian Tour van Oliva vanmiddag afgesloten met een mooie prestatie in de afsluitende CSI2* GP! Vereecke en zijn 9-jarige ruin d’Artagan RR (Diamant de Semilly) waren een van de 4 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage nadat ze de basisomloop foutloos wisten af te leggen. Vereecke kende in de barrage wat pech en zou uiteindelijk 4de worden.

 

De winst ging naar de Zwitserse ruiter Edwin Smits met de 10-jarige Farezzo (Arezzo VDL). Smits was in 44.41 seconden zeker niet de snelste, maar hij slaagde er wel als enige in om zijn barrage foutloos af te leggen.

 

De andere podiumplaatsen kleurden Duits met op de 2de plaats Richard Vogel en de 10-jarige Floyo VDL (Baltic VDL). Vogel wist het in 39.74 seconden beduidend sneller te doen dan Smits, maar tikte onderweg ook een balk uit de lepels. De in Nederland gevestigde Katharina Offel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Ook zij kreeg met de 9-jarige Chaning Tatum (Canturano) een springfout en dit in 42.05 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 12de plaats voor Constant van paesschen met Veronese Teamjoy (Toulon).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   EDWIN SMITS   |   KATHARINA OFFEL   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions