Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/01/2021 17:43 - Algemeen

De laatste zullen de eerste zijn

2021 begon fantastisch! Na een succesvolle tweede editie van de New Year Young Horses, is het nu tijd om in een laatste rechte lijn de vrijspringers af te handelen voordat we ons focussen op de embryo’s. 

Na het geweldige succes van de jong bereden paarden, de 2- & 3-jarige, presenteren we jullie graag ons 3e luik van de vrijspringers! Want wij trachten steeds te zoeken naar het beste voor onszelf en onze klanten.

 

15 top talenten: 9 merries en 6 hengsten werden secuur geselecteerd om ze aan te bieden op ons wereldwijde platform. Aarzel niet om een kijkje te nemen en ze te ontdekken. 
Alle paarden werden strenge geselecteerd door ons huidige team, en goedgekeurd door Dr. Dierickx Wouter. 

 

Deze collectie kent zijn ontknoping vanaf maandag 25 januari 20u. Bieden kan vanaf vrijdag 22 januari via www.et-auction.com.

 

Bij vragen over een van de paarden, neem gerust contact met ons op. De keuringen kunnen altijd opgevraagd worden via info@et-auction.com of wouter_dierickx@hotmail.com.

 

FOTO: Sinlouidi Cequimare, een baloubet dochter gecombineerd met Diamant uit de bekende merrielijn van Jerom Guery’s Papillion Z. Deze getelanteerde merrie wordt geveild van 22-01 tot 25-01 

 

 

We zijn op zoek naar jou!

Team ET Auction is met de blik voorruit aan het kijken richting toekomst en wij hebben jou daarbij nodig! Na een strenge selectie van honderden paarden, is het tijd om op zoek te gaan naar de talenten van morgen! Ons team gaat binnenkort weer de baan op en ontdekt graag samen met u de talenten die u de wereld wil aanbieden! 

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze teamleden of het contactformulier in te vullen op onze website.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions