Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2021 14:44 - Jumping

Jérôme Guery wint de Silver GP in Oliva!

Onze landgenoot Jérôme Guery blijft de overwinningen opstapelen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Nadat hij zowel donderdag als gisteren al een rubriek wist te winnen met Nestor de Mariposa (Elvis Ter Putte) heeft hij met diens 8-jarige volle zus Nora de Mariposa nu de Silver Grand Prix weten te winnen. Guery en Nora de Marioposa waren een van de 13 combinaties die in de 1.40m hoge basisomloop foutloos bleven en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Daarin bleven ze opnieuw foutloos en met hun tijd van 34.50 seconden hadden ze ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar de Fransman Olivier Perreau met de 9-jarige Happiness (Phin Phin). Perreau doorkruiste in de barrage de meet in 35.12 seconden en moest zo dus zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Italiaan Lorenzo de Luca wist plaats 3 voor zijn rekening te nemen. Die stopte de klok op 35.37 seconden en deed dat met de eveneens 9-jarige Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles).

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve), een 12de plaats voor Maartje Verbeckmoes met Dedalus M2s (Ulysses M2s) en een 15de plaats voor Niels Bruynseels met Matador (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   LORENZO DE LUCA   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions