Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2021 17:24 - Jumping

Gudrun Patteet 8ste in CSI3* GP van Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva stond vanmiddag omstreeks 14.45u het hoogtepunt van het weekend op het programma: de CSI3* GP. Het werd een meer dan lastige Grote Prijs, want van de 57 combinaties die in de ring verschenen wisten zich er slechts 4 te plaatsen voor de barrage. Daarbij helaas geen landgenoten. Gudrun Patteet kreeg met haar vosmerrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) een springfout in de basisomloop en zorgde op de 8ste plaats voor de beste Belgische prestatie.

 

Wie zich onder andere wel die barrage kon plaatsen was de Duitser Christian Kukuk met de 11-jarige Checker 47 (Comme Il Faut). Kukuk hield het in de barrage opnieuw foutloos en wist de zege op te eisen nadat hij de klok wist te stoppen op 36.60 seconden. De 2de plaats was voor de Zwitser Steve Guerdat met de 12-jarige Jonka-A (Cardento VDL). Ook zij bleven foutloos, maar hadden er in 37.59 seconden net geen volle seconde meer tijd voor nodig om hun barrage af te leggen dan Kukuk. De Duitser Janne Friederike Meyer-Zimmerman was de 3de die het podium wist  te halen. Zij was vergezeld van 10-jarige Chesmu KJ (Cornet Obolenksy) en doorkruiste de meet met een foutloze rit in 38.81 seconden.

 

Verder was er voor Virginie Thonon nog een 13de plaats met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) en een 15de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions