Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2021 15:49 - Jumping

Alexander Kumps net naast het podium in GP

Onze landgenoot Alexander Kumps heeft zich vanmiddag nog maar eens in de prijzen weten te rijden op de Atlantic Tour van het Portugese Vilamoura! In de CSI3* GP verscheen hij aan de start met de 10-jarige ruin Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) en was hij een van de 10 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels, maar met zijn tijd van 39.42 seconden moest hij wel genoegen nemen met een plaatsje net naast het podium op de 4de plaats.

 

De overwinning was nog maar eens voor de Fransman Titouan Schumacher met zijn 14-jarige ruin Atome Z (Amadeus Z Brimbelles). Schumacher, die het afgelopen jaar in Vilamoura al 3 GP’s wist te winnen, snelde in de barrage naar een finishtijd van 35.96 seconden en had zo een kleine seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Brit Guy Williams nog een ruiter die altijd voor de prijzen rijdt. Dat deed hij vandaag ook opnieuw met de 16-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude), maar zijn tijd van 36.88 seconden bleek dus niet voldoende om de overwinning mee naar huis te nemen. De Italiaan Piergiorgio Bucci tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige ruin Cochello (Casall), met wie hij donderdag nog de hoofdrubriek wist te winnen, snelde hij naar de meet in 37.00 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER KUMPS   |   GUY WILLIAMS   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions