Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 12:08 - Jumping

Lambrecht blijft Emilie Conter voor in Oliva

Na een weekje onderbreking wordt er deze week op Spaanse bodem ook opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva. Nadat de voorbije dagen in het teken stonden van de jonge paarden gingen vanmorgen ook de andere competities van start en dat leverde vanmorgen meteen een Belgische overwinning op. In de Silver 1.35m rubriek was het namelijk Vincent Lambrecht die de beste was met zijn 12-jarige merrie Just Energie (Nabab de Rêve). Lambrecht wist in deze rubriek tegen de klok de tijd de stoppen op 56.59 seconden en daarmee de concurrentie dus achter zich te houden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Stephan Conter’s jongste dochter Emilie. Zij was vergezeld van haar 13-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en wist de finishlijn te kruisen op 57.86 seconden. De Noorse Pål Flam vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij stuurde de 10-jarige Baladin des Matis (Padock du Plessis HN) naar de eindmeet in 58.94 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Andres Vereecke met Aramis Van ’T Leeuwerikenhof Z (Aimar Van Het Polderhof), een 12de plaats voor Elisa Strubbe met Z Riaralda Z (Zilverstar T) en een 15de plaats voor Anthony Philippaerts met J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   PåL FLAM   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions