Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2021 18:09 - Jumping

Vader en zoon Vereecke schitteren in Oliva!

De familie Vereecke heeft vanmiddag hun naam weer alle eer aan gedaan op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova. Zowel vader Koen als zoon Andres wisten zich namelijk te verzekeren van een top 5-klassering in de 1.45m hoge Longines Rankingproef.

 

Het was niet vader Koen, maar wel zoon Andres die voor de beste prestatie wist te zorgen. Andres zat in het zadel van de 12-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), die al tal van overwinningen wist te behalen onder  het zadel van zowel Koen als Andres, en legde beslag op de 3de plaats nadat hij een tijd van 59.68 seconden op het scorebord wist te brengen. Koen zagen we dan weer aan de start verschijnen met de 11-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly). Hij stopte de klok op 59.68 seconden, wat hem uiteindelijk een 4de plaats opleverde.

 

De winst moesten ze echter laten aan de Franse snelheidsduivel Julien Epaillard. Die rekende op de 11-jarige Kosmo Van Hof Ter Boone (Arko III) en die wist opnieuw alles en iedereen achter zich te houden met een finishtijd van 58.99 seconden. Verder wist ook de Colombiaan Dayro Arroyave de prestatie van de familie Vereecke nog te overtreffen. In het zadel van de 10-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) finishte hij in 59.51 seconden wat hem een 2de plaats opleverde.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions