Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/12/2021 19:16 - Jumping

Patteet wint hoofdrubriek op Sunshine Tour!

Onze landgenote Gudrun Patteet is uitstekend begonnen aan de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Gisteren werd ze Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) al 3de in de 1.50m hoofdrubriek, maar vandaag wist ze die 1.50m hoge Longines Rankingproef te winnen! Daarvoor rekende ze op de 11-jarige merrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van ’t Schuttershof), met wie ze ongeveer een jaar geleden nog twee weken na mekaar de CSI3* GP wist te winnen in Spanje. Patteet snelde in een 14-koppige barrage naar een finishtijd van 34.88 seconden en daarmee had ze ruim 2.5 seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar de Nederlandse amazone Kim Emmen. Die had de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) onder het zadel, maar moest met haar tijd van 37.57 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de Oost-Vlaamse amazone. De Duitser Richard Vogel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vogel, gisteren nog 2de net voor Patteet, zat in het zadel van de 11-jarige Floyo VDL (Baltic VDL) en wist een tijd van 37.79 seconden op het scorebord te brengen.

 

Naast Gudrun Patteet was ook Pieter Clemens een van de barragisten met de 10-jarige Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur). Clemens zette in 36.51 seconden de tweede snelste tijd neer, maar zag helaas een balk tegen de grond vallen waardoor hij finaal 8ste werd.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   KIM EMMEN   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions