Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2021 15:44 - Jumping

Anthony Wellens wint opnieuw in Valencia!

Terwijl Thibeau Spits vanmorgen de ochtendrubriek wist te winnen in het Azelhof in Lier kreeg men ook op de CES Valencia Tour in Spanje vanmorgen een Belgische overwinning te zien! In de 1.35m rubriek was het namelijk Anthony Wellens die voor een nieuwe overwinning wist te zorgen. Wellens, die gisteren nog de rubriek voor de 5-jarige paarden wist te winnen met Qupi d’O (Hos d’O), zadelde de 9-jarige merrie Chique Es Mi Da Z (Cannabis Z) en wist de concurrentie overtuigend achter zich te houden met zijn finishtijd van 64.17 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Zweedse amazone Erica Swartz, die in het verleden nog een tijdje reed voor de stal van Paul Maïs. Zij was vergezeld van de eveneens 9-jarige merrie Madonna (Flamenco De Semilly), maar kwam met haar tijd van 66.10 seconden ruim tekort om Wellens het vuur aan de schenen te leggen. De Duitser Steffen Hauter vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 8-jarige Cascados (Contados) wist hij de klok te stoppen op 69.10 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Louise Losfeld met Athina Louise Z (Arko III), een 10de plaats voor Benny Naessens met Django du Marais (Kannan) en een 12de plaats voor Simon Morssinkhof met Catoki’s Cornet (Catoki).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   ERICA SWARTZ   |   STEFFEN HAUTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions