Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2021 11:48 - Algemeen

1.60 combi's in overvloed

Vanaf vandaag 15 maart 12 uur is de March Deals collectie te ontdekken op www.horsedeals.auction. In het aanbod diepvries rietjes zijn Nixon van het Meulenhof, Bisquet Balou, Ampère, Ephebe For Ever en Stedinger enkele van de nieuwkomers.
Ook de fel gegeerde Chacco Blue, Baloubet du Rouet, Chacfly, Diarado en Conthargos zijn er opnieuw bij, net als Diamant de Semilly, F-one USA en Mylord Carthago.

Bij de 14 embryo's gaat het over 9 ingevroren en 5 reeds ingeplante embryo's. Prima Donna van 't Roosakker is opnieuw vertegenwoordigd, ditmaal in combinatie met Bacardi of Chacco Blue, of een reeds ingeplant uit Chacfly! Prima Donna is uit Kassandra van 't Roosakker die begin dit jaar voor maar liefst 150.000 Euro werd verkocht.
Een bijzonder interessante aanbieding is het te verwachten veulen van Bustique x Eros Platière. De hengst Bustique werd immers net om zijn goede fokresultaten terug naar Europa gehaald, ondanks hun nog jonge leeftijd springen veel nakomelingen reeds 1.50/1.60 niveau. De merrie Ice Baby uit Eros Platière springt zelf ook op het hoogste niveau!
Nog een dubbele 1.60 combinatie is er in de aanbieding met Tobago Z x Andrea. Scuderia 1918 Tobago Z is bijzonder succesvol onder Daniel Deusser en de merrie Andrea (Marome NW) liep 1.60 net als haar volle broer Vampire dat deed onder Gert Jan Bruggink.

In deze March Deals collectie zijn dus wederom enkele uitzonderlijke 1.60-combinaties te verkrijgen!
Bieden kan t.e.m. 22 maart.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions