Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/01/2021 11:08 - Jumping

Spring MET IV 2021 geannuleerd

Vanwege de deadlines in de nieuwe FEI Return to Competition-maatregelen voor het vasteland van Europa, is het organisatiecomité van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova, Spanje, gedwongen om Spring MET IV te annuleren. Deze werd enkele weken geleden verplaatst naar 13 april tot 2 mei. 2021.

 

De FEI heeft gisteren hun Return to Competition-maatregelen voor het vasteland van Europa gepubliceerd, met als doel een veilige terugkeer naar de internationale competitie te garanderen na de lockdown veroorzaakt door de EHV-1-uitbraak. Het welzijn van de paarden en de veiligheid van alle betrokkenen is onze belangrijkste prioriteit hier bij de Mediterranean Equestrian Tour, en we nemen deze uitgebreide maatregelen zeer serieus.

 

Helaas is de specifieke deadline die is opgesteld voor het organisatiecomité om de vereiste bioveiligheids- en mitigatieplannen in te dienen bij de FEI Veterinaire Dienst over minder dan een week - inclusief de komende paasvakantie. Deze korte tijdspanne maakt het voor ons onmogelijk om de nodige voorbereidingen voor het evenement te treffen zoals beschreven in de maatregelen, en we zien geen andere mogelijkheid dan te annuleren.

 

We betreuren het oprecht dat we dit evenement moeten annuleren en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit voor jullie allemaal kan veroorzaken. We komen terug met de Autumn MET in september en kijken ernaar uit om jullie dan allemaal te verwelkomen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions