Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2021 10:11 - Algemeen

95,24% tevreden klanten

De Sutter Naturally is Europees marktleider in houten omheiningen. Uit een bevraging bij hun klanten komt een uitzonderlijke score van 95,24% naar voor!

"We zijn ontzettend trots te melden dat na een bevraging van onze klanten we kunnen concluderen dat meer dan 95% van hen tevreden is van onze producten en diensten.

Op de vraag van waar ze ons kenden, antwoordt 30% dat dit dankzij andere projecten is. We leiden hieruit af dat ons geleverd werk onze beste reclame is.

Bij de vraag ‘Wat heeft u overtuigd om te kiezen voor De Sutter Naturally?’ antwoordde 40% ‘Ervaring’. Een unieke sterkte die we bij De Sutter Naturally hebben dankzij ons meer dan 40 jaar bestaan. Als enige in de sector hebben we onze garanties ook al kunnen waarmaken.

Zeker het installatieteam overtreft alle verwachtingen. Op de vraag ‘Over wat in het bijzonder bent u tevreden?’ reageerde 73% ‘Installatieteam’.
Dankzij deze bevraging hebben we ook beter zicht op onze werkpunten voor dit jaar en kunnen we onze huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst zijn.

Wij hebben als team alvast het doel deze tevredenheid nog te verbeteren!"

Ontdek meer op www.desutter-naturally.com


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions