Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 08:23 - Jumping

Andres Vereecke springt in de top 5!

Nadat de jonge paarden gisteren de aftrap mochten geven van de internationale jumping van Bonheiden was het rond de klok van 15.00u de beurt aan de ruiters en amazones van de CSI2* competitie om aan hun concours te beginnen. Zij mochten meteen uit hun schulp komen, want als openingsrubriek stond er meteen een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. ‘Talent van het jaar’ Andres Vereecke wist hier uiteindelijk voor het beste Belgische resultaat te zorgen. Hij zadelde zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg), waar hij in februari in Oliva nog 3 rubrieken mee wist te winnen, en legde beslag op de 5de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 66.78 seconden.

 

De overwinning kreeg een Belgisch tintje dankzij de Colombiaan Dayro Arroyave, die al jaren gevestigd is in ons land. Hij rekende voor deze openingsrubriek op de 10-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 64.32 seconden. De Fransman Simon Delestre was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Arroyave. Hij stuurde zijn inmiddels 16-jarige vosmerrie Chesall Zimequest (Casall) naar de meet in 65.44 seconden en werd daarmee dus 2de. De 3de plaats was dan weer voor de Brit Matthew Sampson. In het zadel van de 9-jarige Curraghgraigue Obos Flight (Obos Quality 004) zette hij dan weer een tijd van 65.64 seconden op het scorebord.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Dieter Vermeiren met Vanilla (Valentino 240), een 7de plaats voor Pieter Clemens met Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur Z), een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Joyride S (Toulon) en een 12de plaats voor Pieter Devos met Kadafi Van ’T Hof Van Payz (Winningmood van de Arenberg).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DAYRO ARROYAVE   |   MATTHEW SAMPSON   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions