Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2021 17:50 - Jumping

Belgische Children springen naar zilver!

De slotdag van het internationale jeugdconcours in het Sentower Park in Opglabbeek stond vandaag vooral in het teken van de verschillende Nations Cups. Om klokslag 08.00u waren het vanmorgen de Children die er als eerste aan mochten beginnen en in deze Nations Cup zagen we niet één, maar wel twee nationale equipes aan de start.

 

Een van die teams wist dan ook nog eens een medaille binnen te halen. Chef d’équipe Jean-Jaques Mathijs selecteerde voor 1 team Jules Denutte met Halinka (Cabrio van de Heffinck), Yari van den Branden met Gerard (Apollo van het Lindebos), Loris Dubuisson met Gloria de Profondrieux (Ugano Sitte) en Seppe Wouters met Porthos Maestro WH Z (Picasso Z) en zij wisten uiteindelijk een schitterende tweede plaatse te behalen. Nadat ze over beide omlopen de 0 wisten te behouden moesten ze in een allesbeslissende barrage met 4 teams enkel Duisland voor zich dulden. België behaalde in die barrage een teamtotaal van 0 strafpunten in 101.81 seconden, terwijl Duitsland er in totaal 97.42 seconden over deed.

 

Maar ook het tweede team van België, dat bestond uit Estee Bomere met Caelum Ter Wilgen (Quick Star), Brent de Schrijver met Liv Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z), Josephine Lepage met Jacintha Vh Kriekenhof (Winningmood van de Arenberg) en Nikita van der Meerschen met D Day de Lison Z (Darco), wist zich te plaatsen voor de barrage. Zij behaalden daarin helaas 4 strafpunten en werden zo uiteindelijk 4de.

 

TAGS   |   JULES DENUTTE   |   LORIS DUBUISSON   |   SEPPE WOUTERS   |   YARI VAN DEN BRANDEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions