Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2021 18:02 - Jumping

Yves Vilain start de dag met winst!

In het Azelhof in Lier stond de slotdag vandaag natuurlijk traditioneel ook in het teken van de CSI2* GP van vanmiddag, maar de ruiters en amazones van de CSI2* competitie kwamen vanmorgen ook al aan de start in een 1.40m rubriek in 2 fasen. En ook hier kregen we opnieuw een Belgische overwinning en daarvoor zorgde ditmaal Yves Vilain met de 12-jarige merrie For Fun de Hus Z (For Hero). Vilain wist in de 2de fase de klok te stoppen op 27.09 seconden en daarmee had hij ruim anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor Chileense ruiter Agustin Covarrubias, die de 9-jarige merrie Vida Loca Della Marca (Vigo d’Arsouilles) onder het zadel had. Covarrubias kruiste de meet in 28.68 seconden en daarmee moest hij dus zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Colombiaan Mauricio Ruiz vervolledigde het podium op de 3de plaats. Ruiz, die met zijn stal gevestigd is in ons land, snelde met de 8-jarige Neroli Van ’t Klavertje Vier (Diamant de Semilly) naar de meet in 28.97 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Jeroen Appelen met Nero de Semilly N. (Diamant de Semilly) en een 13de plaats voor Stephanie Janssens met Nougatine Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   AGUSTIN COVARRUBIAS   |   MAURICIO RUIZ   |   YVES VILAIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions