Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2021 18:19 - Jumping

Ochtendwinst voor Rik Nauta!

Terwijl men vanmorgen op de Ashford Arena van het Sentower Park startte met de Nations Cup voor de Children werd er natuurlijk ook weer duchtig gesprongen op de Stephex Arena. De eerste proef die er vanmorgen op het programma stond was een 1.35m rubriek met joker voor zowel de Young Riders als de Juniors en daarin was het onze landgenoot Rik Nauta die de overwinning wist binnen te halen. Nauta zadelde de 9-jarige merrie Monchhichi (Emerald Van ’t Ruytershof) en wist met een foutloze rit in 52.94 seconden de concurrentie met veel gemak achter zich te houden.

 

Hij kreeg op het podium het gezelschap van 2 Franse amazones met op de 2de plaats Eden Leprévost Blinlebreton met de 9-jarige Don ’T Stop Semilly (Nonstop). De dochter van Pénelope Leprévost wist de klok te stoppen op 54.99 seconden. Daarmee was ze ruim anderhalve seconde sneller dan haar landgenote Vera Desutter. Die vervolledigde het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 56.66 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 9de plaats voor Emilia Housen met De Gucci HH Z (Dicasi O.H.) en een 10de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   EDEN LEPREVOST BLINLEBRETON   |   RIK NAUTA   |   VERA DESUTTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions