Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2021 16:53 - Mennen

CAI Kronenberg generale repetitie WK H2

Maar liefst 150 deelnemers uit 13 landen hebben zich ondanks de strenge corona-en EHV-maatregelen gemeld voor de internationale menwedstrijd in Kronenberg van 13 tot en met 16 mei!

 

De wedstrijd vormt hiermee een perfecte generale repetitie voor het WK tweespannen dat in het tweede weekend van september wordt gehouden op de terreinen van Grandorse. De mensportfans kunnen de prestaties van de deelnemers tijdens deze mei-editie helaas niet van dichtbij volgen, maar hopelijk kan er in september wel live genoten worden van prachtige mensport.

 

“Dit aantal overtreft al onze verwachtingen,” vertelt Horse Driving Kronenberg-voorzitter Peter Goumans. “We hadden op zo’n 120 deelnemers gerekend, dat het er zo veel meer zijn geeft wel aan hoeveel zin iedereen weer heeft om een wedstrijd te rijden.”

De organisatie had voor de sluiting van de inschrijving de strenge, door de overheden opgelegde maatregelen gecommuniceerd zodat iedereen goed wist, waar ze aan moeten voldoen. Zo is het aantal personen per menteam beperkt en moet iedereen bij aankomst worden getest op Covid-19.

De rubriek tweespan paarden is met 40 deelnemers het populairst. Onder hen bevindt zich regerend Wereldkampioen Martin Hölle uit Hongarije. De sympathieke menner bereidt zich in Nederland voor op het wedstrijdseizoen: “Ik ben heel blij dat Kronenberg doorgaat en ik hoop dat hierna nog vele wedstrijden volgen.”

Ook de Nederlandse tweespanrijders zijn sterk vertegenwoordigd met onder andere WK-ambassadeur Stan van Eijk en oud-Wereldkampioen Harrie Verstappen.

Ook in de overige rubrieken regent het namen van toppers als Saskia Siebers, IJsbrand Chardon, Bram Chardon en Boyd Exell.

 

Deelnemerslijst

 

Meer info: Horse Driving Kronenberg

TAGS   |   KRONENBERG   |   KRONENBERG WK H2 2021

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions