Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 15:01 - Jumping

Belgen domineren in Rankingproef van Praag.

Op de slotdag van het driesterrenconcours van Praag stond voor aanvang van de CSIO3* GP vanmiddag nog een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Die werd gedomineerd door onze landgenoten met op kop Constant van Paesschen. Die zat opnieuw in het zadel van zijn 8-jarige merrie Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) en wist zijn 3de overwinning binnen te halen met een finishtijd van 56.89 seconden.

 

Vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens wist hier de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. De stalruiter van Jos Lansink zadelde de 10-jarige ruin Agadance van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur) en volgde met een tijd van 57.80 seconde op een kleine seconde van van Paesschen. Hij moest die plaats echter wel delen met de Ierse ruiter Alexander Butler. Die deed er met de 14-jarige hengst Chilli B (Berlin) eveneens 57.80 seconden over om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

Gudrun Patteet volgde zo net buiten het podium op de 4de plaats. Zij zette met de 9-jarie Sea Coast Monalisa Van ’T Paradijs (Bamako de Muze) een tijd neer van 58.73 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions