Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 15:19 - Jumping

Wathelet wint opnieuw CSI2* GP St. Tropez!

Voor de tweede week op rij heeft onze landgenoot Gregory Wathelet op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez de CSI2* GP op zijn naam weten te schrijven. Wathelet rekende opnieuw op de 9-jaige voshengst Cocktail de Talma (Baloubet du Rouet) en was een van de 11 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Wathelet hield het opnieuw netjes foutloos en met zijn tijd van 38.12 seconden mocht hij opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Simon Delestre, die gisterenavond nog de 1.50m hoofdrubriek wist te winnen. Delestre zat ditmaal in het zadel van de 12-jarige ruin Filou Carlo Zimequest (Coronas), maar kwam met zijn tijd van 38.46 seconden net tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Duitser Christian Ahlmann vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Zangersheide-hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold) naar de eindmeet in 38.75 seconden.

 

Verder was ook Ludo Philippaerts een van de prijswinnaars in deze CSI2* GP. Hij kreeg met de 9-jarige Mr. Idol S (Plot Blue) een strafpuntje voor tijd in de basisomloop wat hem uiteindelijk nog een 13de plaats opleverde.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   GREGORY WATHELET   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions